Verzorgingstips voor Jeunesse Hydratante Intensive

13 février 2019
De nieuwe intensieve, plantaardige verzorgingslijn Jeunesse Hydratante Intensive bestaat uit 6 verschillende verzorgingsproducten, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die direct verjongen, intensief hydrateren en dehydratatie afremmen. Voor het beste resultaat is een complementair productengamma voor thuis aanbevolen. Voor het beste schoonheidsritueel en om resultaten te optimaliseren wordt daarnaast een cabinebehandeling van Dr. Renaud geadviseerd.
  1. Solution Jeunesse Hydratante Intensive
Solution Jeunesse Hydratante Intensive heeft een heerlijk parfum van waterbloemen en witte muskus met een gelachtige textuur. Deze verzorgende, hydraterende olie dient voor het beste resultaat in de ochtend of avond aangebracht worden als een serum, voor onder de dag- of nachtcrème.
  1. Crème Jeunesse Hydratante Intensive
Crème Jeunesse Hydratante Intensive heeft fluweelachtige textuur en maakt de huid weer soepel en aangenaam. Deze verzorgende en hydraterende crème kan zowel als dag- of als nachtcrème gebruikt worden.
Gebruik voor een sterk gedehydrateerde huid de Solution Jeunesse Hydratante Intensive als serum en daarnaast de Crème Jeunesse Hydratante Intensive als dag- en nachtcrème.
  1. Solution Jeunesse Resurfaçante Peeling Nuit
Solution Jeunesse Resurfaçante Peeling Nuit is een nachtolie met een lichte peeling. Door toevoeging van extracten van jasmijnbloemen en vitamine A en C wordt de huid versterkt, verstevigd en versoepeld.
  1. Creme Jeunesse Rénovatrice Intensive
Crème Jeunesse Rénovatrice Intensive heeft een smeuïge en rijke textuur, speciaal ontwikkeld voor de vermoeide huid met eerste verouderingstekens. Deze verzorgende en hydraterende crème crème kan gebruikt worden als dag- of als nachtcrème. 
Solution Jeunesse Resurfaçante Peeling Nuit `s avonds aanbrengen op het gelaat, hals en decolleté en de hele nacht in laten werken. Bij het ontwaken Crème Jeunesse Rénovatrice Intensive aanbrengen. Oogcontouren vermijden.
  1. Solution Jeunesse Apaisante & Rééquilibrante
De actieve stoffen van deze Solution Jeunesse Apaisante & Rééquilibrante zorgen voor een intensief verjongende, rustgevende en herstellende SOS shot van het gelaat. Voor het beste resultaat in de ochtend of avond aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Kan als serum of als volledige huidverzorgingscrème dienen.
  1. Crème Jeunesse Apaisante & Rééquilibrante
De actieve stoffen van de Crème Jeunesse Apaisante & Rééquilibrante zorgen voor een intensief verjongende, rustgevende en herstellende SOS shot van het gelaat. Voor een optimaal resultaat in de ochtend of avond met lichte bewegingen aanbrengen op het gezicht, hals en decolleté.
Solution Jeunesse Apaisante & Rééquilibrante in de ochtend en avond aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Nadien de Crème Jeunesse Apaisante & Rééquilibrante aabrengen voor een optimaal resultaat.

Kennismaken met Jeunesse Hydratante Intensive van Dr. Renaud?
Wil je meer weten over de Jeunesse Intensive Hydratante Intensive of andere producten van Dr. Renaud? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een locatiebezoek of kom langs bij onze stand 09.C.100 op de Beauty Trade Special, de internationale vakbeurs voor beautyprofessionals op 6, 7 en 8 april in de Jaarbeurs in Utrecht (NL).